FamilieFotografie

Heb jij al een mooie foto waar je met al je dierbaren op staat? Niet een geposeerde foto maar een professionele met pure emoties. Als je bij mij een shoot boekt dan zullen we samen op een ongedwongen manier en met plezier foto’s maken.

 

AlwinFotografeert maakt mooie familiefoto’s maar gaan ook in kleinere groepjes aan de gang. Dit kunnen ook portretten zijn of duo foto’s. Jullie mogen lachen, gek doen, elkaar liefdevol een knuffel geven maar vooral precies doen zoals jullie zijn.

 

MOOIE BUITENLOCATIE

Familie fotoshoots vinden altijd buiten plaats in de omgeving van Enschede. Favoriete locaties zijn: Vliegveld Twenthe, ’t Buursermeertje, Zandvlakte Losser (De Zandbergen) of het Sterrenbos. Er zijn natuurlijk veel meer mooie plekken. Afhankelijk van je wensen kiezen we samen een passende locatie voor de fotoshoot. Voor een mooie foto is het belangrijk dat de locatie fotografie-geschikt is.

 

FOTOSHOOT VAN 1.5 UUR

Fotoshoots duren +/- 1,5 uur. Hierbij maakt AlwinFotografeert gebruik van de locatie door op verschillende plekken en vanuit verschillende hoeken foto’s te nemen. Dit zorgt voor een spannend en creatief beeld. Daarnaast probeert AlwinFotografeert hier en daar een spontaan moment te creëren, dit om de pure emoties op te roepen.

KLEDING EN PROPS

Ter voorbereiding is het fijn dat jullie kleding op elkaar afstemmen. Lichte en zachte kleuren doen het altijd goed op de foto. Ook de “denim look” doet het goed in de natuur. Voorkom drukke prints. En kies vooral kleding waar je je prettig in voelt. Voor kinderen is het handig om een reserve-setje kleding me te nemen. Door een stijl af te spreken creëer je rust in een foto.

 

KINDEREN

Je mag altijd een fietsje, bellenblazer of speelgoed meenemen voor de allerkleinsten. Kinderen mogen tijdens fotoshoots lekker spelen. Zodra jullie kinderen worden gefotografeerd wordt er tactisch aangestuurd zodat er zoveel mogelijk blije koppies op beeld komen.
Alwin is een kindervriend en door de zorg-achtergrond weet Alwin goed om te gaan met verschillende soorten gedrag.

 

Heb je nog vragen?
Bel gerust, stuur een whatsapp-berichtje, e-mail of gebruik ons contactformulier.