Over AlwinFotografeert

Over AlwinFotografeert

Als je op zoek bent naar een fotograaf, kan ik mij voorstellen dat je ook wilt weten wie er achter de camera staat. Bij deze stel ik mij even voor aan jullie.

 

Mijn naam is Alwin Bosscher. Ik ben 34 jaar en woon in Enschede. Naast mijn baan als woonbegeleider fotografeer ik. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt, wat ik als een leuke uitdaging zie. In mijn vrije tijd ben ik graag bij familie en vrienden. Samen met hen onderneem ik graag leuke uitjes, zoals op de bonnefooi steden bezoeken, een potje schaken met mijn neefje, bodypumpen, kleurrijk koken of met vrienden naar een festival. 

 

Mensen omschrijven mij als humoristisch, zorgvuldig en sociaal. Een echt mensenmens.

 

Een foto is voor mij perfect als het een verhaal vertelt. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen te ontmoeten en aandacht te hebben voor ieders eigenheid. Iedereen mag bij mij zichzelf zijn en dat maakt een fotoshoot zeer ontspannen. Voor het vastleggen van pure emoties vind ik het belangrijk dat ik daar de tijd voor kan nemen. Dit zie je in de foto’s terug. 

 

Het allerleukste vind ik dat ik mensen achteraf hoor zeggen dat ze de fotoshoot als fijn hebben ervaren en dankbaar zijn met de resultaten. Ik ben enorm dankbaar dat ik beelden mag maken van momenten van jou en je dierbaren in goede en minder goede tijden.